Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Service en klantvriendelijkheid

Service en klantvriendelijkheid staat bij Kampeerstoelen4you zeer hoog in het vaandel. Door een webshop te combineren met een team van verkopers die dagelijks te bereiken zijn via telefoon en email, proberen wij u als klant zo goed mogelijk te bedienen. Wij proberen ons te onderscheiden door achter een webshop een team van medewerkers neer te zetten, die u indien gewenst persoonlijk kunnen adviseren.

Webshop

Via onze webshop zijn alle producten 24 uur per dag, 7 dagen per week online te bestellen. Producten die op werkdagen voor 15:00 uur via onze webshop worden besteld, en worden betaald via Ideal, zijn in 99% van de gevallen de volgende dag bij u in huis.

Telefoon en Mail

Tevens zijn wij tijdens kantooruren telefonisch te bereiken voor al uw vragen, en voor het verlenen van persoonlijk advies op het telefoonnummer: 0348-474116 . Daarnaast kunt u ons ook op ieder moment van de dag mailen. Wij streven er naar om elke mail binnen 24 uur beantwoordt te hebben.

Kijk ook eens bij onze partners

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

Stel uw vraag over dit product.

[recaptcha]