Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Medewerkers

Kampeerstoelen4you.nl is de enige echte kampeerstoelen specialist van Nederland.

Kampeerstoelen4you.nl is een webwinkel met een showroom in het midden van Nederland. Alle producten (kampeerstoelen, strandstoelen, tafeltjes, hangmatten, opbergers, bolderkarren en nog veel meer) kunt u bekijken in de showroom van Kampeerstoelen4you. De merken Travellife, Bo-Camp Urban Outdoor, Nigor en Westfield zijn sterk vertegenwoordigd, vanwege de hoge kwaliteit van deze merken. Het is dan ook zeker de moeite waard eens een bezoekje te brengen aan onze showroom, waar de medewerkers voor u klaar staan.

Het Kampeerstoelen4you team bestaat uit een groep gemotiveerde medewerkers die weten waar ze het over hebben. Service staat hoog bij ons in het vaandel.
Wij zetten ons altijd 100% in om al uw vragen te beantwoorden.
Wij staan 6 dagen per week voor u klaar.

Op onderstaande foto twee medewerkers uit ons team:

v.l.n.r. Maurice van den Hadelkamp en Bernadette van den Hadelkamp

Kijk ook eens bij onze partners

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

Stel uw vraag over dit product.

[recaptcha]