Welkom tekst

Welkom bij Kampeerstoelen4you

Wij hebben de nieuwste collectie van Bo-Camp, Urban Outdoor, een combinatie van lifestyle en praktische producten. Naast de functionaliteit, is veel aandacht geschonken aan het uiterlijk van de producten. Met name doordat deze lijn niet misstaat in een trendy interieur, gaan de gebruiksmogelijkheden veel verder dan alleen voor gebruik tijdens het kamperen. De collectie bestaat uit comfortabele en stijlvolle stoelen, tafels, kasten en elegante vloerkleden. 

Bo-Camp heeft bij de samenstelling van de Urban Outdoor collectie gebruik gemaakt van natuurlijke producten zoals bamboe, stoffen met een canvas look, een fraai kleurenpallet, eco verpakkingen en er wordt aandacht besteed aan mooie afwerking en herkenbare details. De nieuwe collectie van Bo-Camp Urban Outdoor is vanaf nu bij ons verkrijgbaar. Bekijk vandaag nog het assortiment van Urban Outdoor. 

Naast de Urban Outdoor collectie van Bo-Camp hebben wij in ons assortiment de veelal klassieke kampeerstoelen, kampeertafels en kasten van de merken Travellife en Westfield.

 

Kampeerstoelen4you.nl logo
Kampeerstoelen4you.nl
Ideal-logos

U kunt bij ons betalen via iDeal.
Veilig, simpel en vertrouwd!

Safe-Shopping-logo
Partner tekst home

Partners

Neem voor meer kampeer-gerelateerde producten ook eens een kijkje bij 1 van onze partners:

Campinglife4you

Campinglife4you is de online kampeerspecialist van de Benelux. Campinglife4you heeft alles in het assortiment wat u nodig heeft voor een onvergetelijke kampeervakantie!

Koelbox4you

Koelbox4you is de online koelboxen specialist van de Benelux. Met showroom centraal gelegen in Nederland en 6 dagen per week geopend! Koelbox4you is de enige winkel in heel Nederland met zo'n groot assortiment koelboxen van de merken WAECO, Dometic en Mobicool.

Wijnkoeling4you

Wijnkoeling4you is ontstaan na onze jarenlange ervaring met koelbox4you, al een aantal jaar draait www.koelbox4you.nl op volle toeren.

Kampeerstoelen4you.nl logo
Kampeerstoelen4you.nl
Tekst logos

     

Kampeerstoelen4you.nl logo
Kampeerstoelen4you.nl
Support
NAW Tekst
Kampeerstoelen4you.nl logo
Kampeerstoelen4you.nl
Partners

Onze Acties

Copyright © Kampeerstoelen4you.nl 2017 Alle rechten voorbehouden
Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap