Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Garantie

Op alle producten die Kampeerstoelen4you verkoopt wordt standaard 2 jaar garantie gegeven. Bepaalde merken hanteren een langere garantieperiode. Bij die betreffende producten zal dit dan ook apart vermeldt worden. Mocht het product binnen de garantieperiode defect raken, dan zullen wij als Kampeerstoelen4you ervoor zorgen dat het product onder garantie gerepareerd wordt door onze leverancier. Indien het product niet te reparen is zal het product vervangen wordt voor een nieuwe. Uiteraard geldt dit alleen wanneer een kopie van het aankoopbewijs aanwezig is.

Reparatie

Wanneer uw product niet meer onder de garantieregeling valt, is het nog steeds mogelijk om deze via Kampeerstoelen4you te laten repareren indien deze defect is. Kampeerstoelen4you zal in dit geval optreden als tussenpersoon tussen de particulier en de leverancier. Uiteraard zullen hiervoor wel diagnose- en verzendkosten in rekening worden gebracht. U zult ten alle tijden eerst een prijsopgaaf ontvangen met daarop de kosten van de reparatie, alvorens wordt begonnen met het daadwerkelijk uitvoeren van de reparatie.

Let op! Indien het product niet defect blijkt te zijn, zijn wij toch genoodzaakt diagnosekosten in rekening te brengen.

Voor meer vragen over onder garantie- en reparatieregelingen kunt u altijd even contact opnemen:

Kampeerstoelen4you 
Krekenburg 7
3417 MH MONTFOORT
Tel: 0348-474116
Mail:[email protected]

Kijk ook eens bij onze partners

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

Stel uw vraag over dit product.

[recaptcha]