Dé koelboxen specialist van Nederland en België

€10,- korting op Urban Outdoor artikelen!

€10,- korting op de Urban Outdoor collectie

De Bo-Camp Urban Outdoor artikelen zijn hip en trendy. Een ruim assortiment in mooie materialen en kleuren. Bekijk hier het hele assortiment Urban Outdoor artikelen.

De stoelen, tafels, kasten en buitenkleden zijn zowel tijdens het kamperen als in de tuin, op het balkon of in huis te gebruiken.

Gebruik de kortingscode URBANOUTDOOR2018 en ontvang €10,- korting bij besteding van minimaal €100,- aan Bo-Camp Urban Outdoor artikelen. De kortingscode is te gebruiken tot en met 31 december 2018.

Kijk ook eens bij onze partners

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

Stel uw vraag over dit product.

[recaptcha]