Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Trendy buitenkleden 4YOU!

Trendy buitenkleden 4YOU!

Heeft u ze ook al gespot? De diverse trendy buitenkleden. Deze buitenkleden van het merk Bo-Camp Urban Outdoor zijn gemaakt voor buiten. Tijdens het kamperen, dagje naar het strand, picknicken in het park of gewoon in de achtertuin. Met de trendy buitenkleden is het allemaal mogelijk.

De buitenkleden zijn beschikbaar in verschillende maten, allen met een stijlvol design. De kleden zijn aan twee zijden gedecoreerd, schimmelwerend, UV beschermd en waterproof. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de hele collectie.

 

Kijk ook eens bij onze partners

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

Stel uw vraag over dit product.

[recaptcha]