Dé koelboxen specialist van Nederland en België

NIEUW! Nigor lichtgewicht en super compact

Urban Outdoor collectie

Nieuw in ons assortiment

Sinds kort hebben wij de stoelen en tafels van het merk Nigor in ons assortiment. Wij zijn super enthousiast over deze nieuwe stoelen en tafels, via dit nieuwsbericht delen we dit natuurlijk graag met jullie.

Lichtgewicht en compact

De stoelen en tafels van Nigor zijn ontzettend licht en compact op te vouwen. Bovendien worden de stoelen en tafels geleverd in een handig tasje. Ideaal voor als je gaat kamperen maar echt heel weinig ruimte hebt. Deze producten zijn ontworpen voor de echte outdoor mens onder ons. Of je nu gaat kamperen, vissen, wandelen of fietsen een Nigor stoel is echt een aanrader.

Binnenkort meer van Nigor

De stoelen en tafels zijn te bewonderen in onze showroom. Hou onze website en social media kanalen in de gaten want binnenkort zullen er nog meer modellen en kleuren worden toegevoegd aan het assortiment. Wij kijken er naar uit! Graag ontvangen wij je in onze showroom of online om deze bijzondere producten te zien.

Klik hier voor het hele assortiment.

Volg ons op facebook en instagram

Kijk ook eens bij onze partners

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

Stel uw vraag over dit product.

[recaptcha]