Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Binnenkort nieuwe producten!

Binnenkort nieuwe producten!

5 maart 2018

Na een koude week, mag van ons het voorjaar beginnen! We kijken namelijk enorm uit naar het nieuwe kampeerseizoen, dat voor de meeste mensen toch in het voorjaar begint.

Nog heel even geduld, maar binnenkort zullen wij ons assortiment uitbreiden met nieuwe producten. Natuurlijk zullen hier gave Urban Outdoor producten bij zitten. We kunnen alvast verklappen dat daar onder andere een hangmat bij zit en diverse nieuwe stoelen. Een nieuw merk zal worden toegevoegd, speciaal voor de kampeerders met weinig bagageruimte.

We houden je op de hoogte via nieuwsberichten op onze website en social media kanalen. Hou de website dus goed in de gaten of volg ons op facebook of instagram.

Like onze Facebookpagina voor nieuws en aanbiedingen

Producten en aanbieding foto’s op Instagram

Kijk ook eens bij onze partners

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

Stel uw vraag over dit product.

[recaptcha]