Dé koelboxen specialist van Nederland en België

Urban Outdoor collectie

Urban Outdoor collectie

27 september 2017

Geplaats door Kampeerstoelen4you.nl

Sinds afgelopen zomer hebben wij nieuw in ons assortiment de Urban Outdoor collectie van Bo-Camp. Wij zijn super trots dat we deze hippe kampeerstoelen en kampeermeubelen aan ons assortiment hebben kunnen toevoegen. De Urban Outdoor kampeerstoelen, kampeertafels, opbergkasten en chillmatten zijn niet alleen super leuk tijdens de kampeervakantie. De Urban Outdoor collectie is zo leuk dat het zonde is deze alleen als kampeerstoel te gebruiken, de stoelen, tafeltjes en opbergmeubels misstaat zeker niet in de (stads)tuin of op het balkon. De Urban Outdoor collectie ook goed te gebruiken als tuinstoel of tuintafel en is bijvoorbeeld het opbergmeubel Bayswater een aanwinst voor de badkamer. Dus kampeermeubel en badkameropberger in één, multifunctioneel en super handig wanneer je weinig opbergruimte hebt.

En nog meer goed nieuws want in 2018 wordt de Urban Outdoor collectie uitgebreid met nog meer leuke en multifunctionele tuinmeubels, kampeerstoelen, handige opbergers en leuke bijzettafeltjes. Al deze producten zullen natuurlijk weer terug te vinden zijn op onze site. Wij zullen je natuurlijk de komende winter op de hoogte houden over alle ontwikkelingen. Wij zijn ontzettend enthousiast over de Urban Outdoor collectie van Bo-Camp waar zeker een frisse wind door gegaan is bij het ontwerpen met als resultaat een hip en duurzaam product, er is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe. Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven over deze moderne en duurzame collectie kampeerartikelen die net zo goed in huis en tuin te gebruiken zijn.

Kijk ook eens bij onze partners

Betaalmethodes

Als u producten besteld bij Koelbox4you, kunt u deze op meerdere manieren afrekenen:

Betaling via iDeal:

De meest snelle manier van afrekenen.
Direct nadat uw bestelling is afgehandeld wordt u doorverwezen naar een iDeal scherm waar de betaling kunt afronden. Betalingen via iDeal zijn mogelijk met alle Nederlandse banken.

Vooruitbetaling:

U kunt ook kiezen voor de optie “Vooruitbetaling”. Wij ontvangen uw bestelling dan, en zullen deze verwerken tot een factuur. Aan de hand van deze factuur kunt u een bankoverschrijving doen naar ons rekeningnummer dat op de factuur staat vermeldt. Deze optie is voornamelijk geschikt voor klanten uit België, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland.

Stel uw vraag over dit product.

[recaptcha]